SVETLOBNI VODNIK – 27. do 30. junij – SKRBIM ZA OTROKA V SEBI!

Pozdravljen/a svetlobni/a popotnik/ca!

Kako si danes? In to čisto zares – kako si?

Si iskren/a do sebe in si upaš odgovoriti pošteno, čisto zares, tako, kot je?

Ali vidim v teh dneh samo težave, neprijetnosti, tegobe, …. ali v meni obstaja “energija”, ki me opogumlja, vzpodbuja in je nagajiva in lahkotna?

Jo lahko začutim in ji dopustim, da me prevzame, zapelje in navda z življenjsko radostjo… takšno, da se lahko znova iskreno čudim in se navdušujem nad najbolj preprostimi stvarmi, kot malo detece…

Naše življenjsko poslanstvo je sestavljeno iz igrivosti in lahkotnosti, pravzaprav ga morata igrivost in lahkotnost prežeti od znotraj navzven. Življenje je igra!

Interval, ki traja med 27. in 30. junijem je IZJEMNI INTERVAL, pravi pa, da nas podpira pri skrbi za našega notranjega otroka. Vzemimo se čas, zaprimo oči in se prestavimo v čas otroštva. Poglejmo se in se začutimo v koži otroka, ki je svet videl skozi oči zaupanja, vere, optimizma in radosti. Ko to občutimo, se zavejmo resnice. Vse kar čutimo, biva v nas, to smo mi! To ne pomeni, da so ti občutki nekje oddaljeni in jih ne moremo priklicati nazaj v svoje življenje. Ne, ti občutki so tu – in če želimo, jih lahko prebudimo kadarkoli!

Odprimo oči, prepustimo se igrivosti in lahkotnosti – zadihajmo, sprejmimo prano vase, sprejmimo ljubezen, kot večno energijo, ki je neprestano v nas in poganja naše življenje, bodimo ponosni na to, kar smo danes in kar postajamo. Ohranimo malega otroka v sebi! 🙂

IZJEMNI INTERVAL  –  27. do 30. junij
​Fokus v teh dneh – občutek ohranjaj v svojem srcu: SKRBIM ZA SVOJEGA OTROKA V SEBI – PREPUŠČAM SE IGRIVOSTI IN LAHKOTNOSTI – SPREJEMAM JU KOT DEL SEBE, NA KATEREGA SEM PONOSEN/PONOSNA.

Še vedno te nagovarjam, naj te v odkrivanje sebe in svojega notranjega otroka popelje NEŽNA PRAKSA JOGE (za dobro jutro, dan ali lahko noč), ki nam pomaga povezati um, telo in dušo.

Začnimo s preprostim. Ponavljajmo vztrajno! Opazujmo spremembe…

VABIM TE, DA SE NAROČIŠ NA YOUTUB-E KANAL (BREZPLAČNO) IN SLEDIŠ OBJAVAM, KI JIH PRIPRAVLJAM ZA VAS! 

 

Povežimo se s srčno energijo planeta in sveta!

NE SPREGLEJ!!!

Prihaja mesec julij, ki prinaša nove priložnosti in s tem tudi dva dogodka.

Vabimo te:

  1. Vztrajnost DELA Rezultate – in Vitalnejšo Hrbtenico-> preveri
  2. Jogijski Vikend ODDIH “vir moči v meni” – Tolmin ->preveri

Za več informacij piši ali pokliči! 🙂

Objemam te z ljubeznijo in veseljem!

Ana

Recent Posts