SVETLOBNI VODNIK – 18. in 19. februar – dopuščam si biti ranljiv, ranljiva

Pozdravljen/a svetlobni/a popotnik/ca!

Vsi smo del iste celote, vsi smo del Zemlje. Zemlja nas pri naši rasti še kako močno podpira, če z njo vzpostavimo pristen stik. Vsak dan nam nekaj sporoča, vsak dan nas nauči kaj novega. Vsak dan nam prigovarja:  “Daj, dotakni se me, začuti me, vzpostavi povezavo. Želim komunicirati s teboj, nikar se me ne boj!”

V preteklih nekaj dneh mi je delala družbo prijetna, drobna psička Roxi. Tako nebogljena, zaupljiva in nagajiva. Iskrivo se je zapletala med moje noge in da ne govorim o pogledu. Tako čist in mil. Popolnoma nič ni zahtevala v zameno. Tako skromna in srčna. Ko sva se sprehajali po naravi in jo skupaj odkrivali, sem dojela, kako zdravilno učinkuje name, kako me spominja na prvobitnost življenja in kaj je resnično pomembno, da sem srečna. Pravzaprav nič. Prav nič ne potrebujem za mir in srečo. Samo sebe in svoje spoznanje – notranje spoznanje o tem, kaj sem in kaj je življenje. Ta trenutek v sprejemanju. Zakaj sem tu? Tu sem, da izkušam, da v preprostosti izkušam, se učim in sem predan/a življenju. Ko zaupam vanj in plujem z njegovim tokom, mi prinese točno tisto, kar potrebujem. Vse to mi je kazala mala psička Roxi.

Kako pa gre tebi stik z naravo in zemljenjem? Ali znaš vzpostaviti stik z elektromagnetnim poljem Zemlje, se z njim povezati in sodelovati?

Še posebej, ko stopamo skozi bolj intenzivna obdobja v življenju, je pomembno, da se znamo ozemljiti. Ko smo ozemljeni, mati Zemlja iz nas čisti elektromagnetni smog in še nekatere energijske ostanke, ki nam ovirajo energijsko pretočnost. Tudi prihajajoči interval kar kliče po zemljitvi oz. zemljenju, stiku z naravo, s svojim telesom. Začutimo svoje noge, podplate. Kako nas nosijo po Zemlji. Morda bo kdo izmed vas lahko ob zemljenju občutil nežno drgetanje po podplatih. Odlično! Spoznavajte svojo večnivojskost. 🙂

Marsikdo v teh dneh (mesecu) občuti večjo občutljivost prav v nogah, podplatih, spolnih in urinarnih organih. Mesec je namenjen prav “prečiščevanju” teh delov telesa, zato ni nič tako hudo nenavadno, kar se vam dogaja. Posvetite več pozornosti tem sistemom, predvsem s pitjem zadostne količine vode, skrbi za noge, ipd.,… Tudi izvajanje posameznih vaj, kot so npr. nežne vaje s koleni, počepi, gibanje prstov na nogah, kroženje medenice,.. so priporočljive. Izvajanje naj bo zavestno in z občutkom do sebe.

Pa še nekaj namigov za osredinjanje fokusa v mesecu februarju in seveda tudi v tem intervalu – gradite na zaupanju vase, vendar vam priporočam, da pred vsakim ravnanjem premislite, zakaj nekaj počnete, kakšen je vaš globlji namen. Zaupajte procesu v katerem se nahajate, četudi je včasih za fizično telo boleč – zahvaljujte se življenju in sebi za pogum in predanost za spoznavanje in vživljanje višje resnice!

Srčno in pogumno na poti!

PODPORNI INTERVAL  –  18. in 19. FEBRUAR

SPREJEMAM SVOJE ŠIBKOSTI IN POMANJKLJIVOSTI – PUSTIM, DOPUŠČAM SI BITI RANLJIVA/RANLJIV. TUDI BOLEČINA JE DEL ŽIVLJENJA. JE ZNANILKA VELIČASTNIH SPREMEMB.

Ali je res sramotno pokazati svojo šibkost? Dopusti si začutiti sebe in svojo ranljivost. Ta interval te lahko spomni tudi na to, da je življenje paleta vseh barv. Če se upiramo izražanju šibkosti, se prikrajšamo tudi za nežnost. Ustvarjamo vse večji upor v sebi, kar v končnem rezultatu vodi še v večjo bolečino in celo bolezen. Ne zanikajmo svojih pomanjkljivosti. Tudi one so del nas. Ko jih sprejmemo in prepoznamo, šele naredimo možnost za nov prostor in postopen nastanek novega znotraj nas. Najprej pa je potrebno soočenje, prepoznanje in sprejetje.

Bolečina je znanilka veličastnih sprememb.

Vabljen, vabčjena tudi k ogledu filmčka: https://www.youtube.com/watch?v=ovkYbJ6U-WI&feature=youtu.be

V mesecu februarju smo vzpodbujeni, da napravimo prenovitev. Kdo sem bil, bila, kdo sem sedaj in kam želim? Jaz sem tista, tisti, ki odloča, kakšna bo moja nadaljnja pot.

Z ljubeznijo, Ana Kolenc

Svetloba/AnaCordum

Recent Posts