SPOMLADANSKI TEČAJ SALSE in PLESOV V PARU

Lepo vabljeni na SPOMLADANSKE plesne tečaje, ki bodo potekali  v prostorih Studia Eviana (Špruha 19, Trzin, vhod B).

TEČAJ SALSE

Poleg raziskovanja plesnih figur, je poudarek na odkrivanju lastnega izražanja preko plesa, povezovanju s partnerjem in glasbo ter krepitvi občutka radosti in spontanosti pri plesu.

Sklop 8ih vaj se začenja v NEDELJO, 7.4.2019
ZAČETNA SK.: 18:00 – 19:30
NADALJEVALNA SK.: 19:30 – 21:00.

Termini vaj: 7.4.,14.4.,21.4.,28.4.,12.5.,19.5.,26.5.,2.6.

FB: Spomladanski tečaj salse

TEČAJ PLESOV V PARU

Preko standardnih in latinsko-ameriških plesov bomo izkušali komunikacijo v paru, gibanje ter karakterje posameznih plesov v povezavi z glasbo.

Sklop 8ih vaj se začenja v ČETRTEK, 4.4.2019
NADALJEVALNA SK.: 19:00 – 20:30.

TERMINI VAJ: 4.4.,11.4.,18.,4.,25.4.,9.5.,16.5.,23.5.,30.5.

FB: Spomladanski tečaj plesov v paru

CENIK:
– Sklop 8 vaj: 70€ na osebo/ 10€ po osebi na vajo
– Popust za pare (8 vaj): 130€
– Popust za pare, ki se udeležijo obeh tečajev: 250€

Tečaja poučujeta profesionalna plesalca in učitelja plesa Ana Jurenec in Miljan Nojič:

ANA JURENEC
Ljubezen do plesa je začutila že kot majhna deklica, aktivno pa se je začela s plesom ukvarjati pred 20 leti. Več let je tekmovala v latinskoameriških in standardnih plesih. Dokončala je plesno gimnazijo v Ljubljani in se šolala na plesni akademiji v Salzburgu. Na svoji plesni poti je prišla v stik z različnimi plesnimi zvrstmi: sodobni ples, balet, flamenco, swing, kontaktna improvizacija… V stik s salso je prišla preko latino treningov, predvsem za sprostitev, kasneje pa se je v salso in izvore kubanskih plesov zaljubila s potovanji na Kubo, kamor je odpotovala že 6 krat. Sicer je magistra psihologinja. Zanima jo povezava med plesom in psihologijo. Izvaja tudi plesno-psihološke delavnice in psihološke seanse.

MILJAN NOJIČ
Svojo plesno pot je začel pred približno 23 leti kot tekmovalec v latinsko-ameriških in standardnih plesih, nato ga je po 14 letih plesna pot zanesla v moderne plesne zvrsti, hip-hop, jazz, showdance, v katerih je osvojil več naslovov iz državnih, evropskih in svetovnih prvenstev. Skozi izkušnje je začel poglobljeno iskati povezave med različnimi zvrstmi, njihovim izvorom in razvojem, med drugim tudi s kubanskimi plesi, znanje le-teh je poglobil in obogatil z obiski Kube.

Tečaji potekajo v lepih prostorih Studia Eviana (Špruha 19, Trzin, vhod B, 2. nadtropje), kjer je na enem mestu združeno to, kar človeku ponuja sprostitev: gibanje, druženje, izobraževanje in osebnostna rast (ples, joga, pilates, vadbe, psihološke seanse, delavnice, izobraževanja, masaže …). Plesni studio ponuja različne tečaje: salsa, plesi v paru, individualne ure (za plesne pare, poroke …), delavnice Beyond movement (za vse vrste plesalcev), plesno-psihološke delavnice in plesne vikend oddihe. Več si lahko preberete tudi na FB strani: Studio Eviana.

Možnost parkiranja za stavbo na neoznačenih parkirnih mestih.

Prijava in več informacij: info@studio-eviana.com, 031/258-109 (Ana), 041/332-433 (Miljan).

Možna je tudi rezervacija individualnih ur.

Recent Posts