Naši prostori

Studio Eviana je znan po lepi energiji, domačem občutku, čistoči, svetlosti in po tem, da je vsak prostor malo drugačen. V Studiu Eviana boste toplo dobrodošli v družbi pozitivnih ljudi, ki z ljubeznijo in senzitivnostjo opravljajo svoje delo.

Ponujamo možnost najema prostorov (velika, srednja in mala dvorana) ter manjših sob (masažna soba, terapevtska soba itd.).

Prostore oddajamo za različne namene:

  • vadbe (ples, joga, pilates, Feldenkrais, Shakti dance, vadbe za nosečnice itd.)
  • nega telesa in duha (masaže, terapije, seanse itd.)
  • dogodke (glasbeni dogodki, izobraževanja, vikend delavnice, ženski krogi itd.)
  • posebne priložnosti (praznovanja, obletnice, itd.)

Ob najemu prostora so vam na voljo moška in ženska garderoba s tuši (moški imajo tuš v sklopu wc-ja, ženske v garderobi) in omaricami s ključi. Na voljo je kuhinja s hladilnikom, kuhalnikom, grelcem vode in filtrom/ionizatorjem vode. V dvoranah so na voljo joga/pilates blazine in stoli ter mize za uporabo, ki se jih po potrebi lahko prinese v prostor.

Cene najdete tudi v zavihku Cenik.

Veselimo se vašega obiska in sodelovanja z vami 🙂

Prostori

Velika / Sončna dvorana 

Velika ali sončna dvorana je velikosti  14,9 m × 7,80 m. Je zelo svetla, saj so na zunanji strani okna (z možnostjo zagrnitve z žaluzijami), na drugi strani pa steklo (z možnostjo zagritve zaves). Na obeh širinah dvorane so ogledala, ki jih je prav tako po želji možno zagrniti z zavesami. Ima dobro ozvočenje in je primerna za večje skupine (npr. plesne skupine, pilates, joga, dogodki, praznovanja itd.). Dvorano je možno dodatno ohlajevati ali ogrevati po potrebi. V dvorano se lahko prinese tudi stole in mize. Na voljo so joga/pilates blazine.

Cena za zunanje najemnike: 35€ na h/200€ na dan

Za redne najemnike so cene ugodnejše.

Srednja / rožnata dvorana

Srednja ali rožnata dvorana je velikosti 10,20m×5,10m. Je svetla in prijetna saj ima okna po eni strani dolžine in širine. Na eni strani stene je tapeta rož, kar daje dvorani mehkobo in milino. V dvorani je zvočnik, ki dvorano lepo napolni z zvokom. Dvorano je možno dodatno ohlajevati ali ogrevati po potrebi. Primerna je za srednje velike skupine (joga, ples, pilates, dogodki itd.) ter za individualne ure. V dvorani so na voljo joga/pilates blazine.

Cena za zunanje najemnike: 25€ na h/150€ na dan

Za redne najemnike so cene ugodnejše.

Mala / Roza dvorana

Mala ali roza dvorana je velikosti 5,05m×7,85m. Prav tako svetla dvorana z okni na eni strani (z možnostjo zagrnitve) in steklom na drugi strani (z možnostjo zagrnitve z zavesmi). Po dolžini dvorane je na eni strani ogledalo. Ta dvorana je intimne narave, namenjena za manjše skupine (joga, pilates, ples, druženja, dogodki itd.) ali individualne ure. V dvorani je tudi manjši zvočnik, ki je dovolj močan da dvorano lepo napolni z glasbo. Prostor je možno dodatno ohlajevati ali segrevati po potrebi. V dvorani so na voljo joga/pilates blazine, žoge in ostali joga/pilates pripomočki.

Cena za zunanje najemnike: 20€ na h/100€ na dan

Za redne najemnike so cene ugodnejše.

Terapevtska/ Modra soba

Terapevtska soba je namenjena za terapije, seanse, svetovanja, manjša srečanja, delo ena na ena itd. S svojo modrino deluje pomirjevalno in varno. Je svetla, saj ima na eni strani okna (ki jih je možno zagrniti z žaluzijami) na drugi strani pa steklo (ki ga je možno zagrniti z zavesami). Ima udobno sedežno garnituro in dva naslonjala ter čajno mizico.

Cena za zunanje najemnike: 15€ na h/75€ na dan

Za redne najemnike so cene ugodnejše.

Vijolična Masažna soba

Prijetna masažna soba s cvetličnim pridihom, okni na eni strani ter steklom na drugi (z možnostjo zagrnitve). Prostor je možno dodatno ogrevati po potrebi.

Rjava / Zemeljska masažna soba

Masažna soba v rjavih in zlatih barvah pomirja in prizemljuje. Na eni strani sobe so okna na eni drugi strani pa steklo (z možnostjo zagrnitve). Prostor je možno dodatno ogrevati po potrebi.

Cena za zunanje najemnike: 15€ na h/75€ na dan

Za redne najemnike so cene ugodnejše.

TRX soba

Soba namenjena za TRX vadbo, vadbo z lasntno težo in utežmi, spinning-sobno kolo.

Cena za zunanje najemnike: 15€ na h/75€ na dan

Za redne najemnike so cene ugodnejše.

Recent Posts