LJUBEZEN JE VRHOVNA INTELIGENCA ŽIVLJENJA – KOMUNICIRAJMO Z NJO

Že nekaj časa sem iskala trenutek, da z vami podelim tole čudovito izkušnjo Brigite, ki uporablja Svetlobni vodnik za mojstrenje svoje energije in razumevanja svoje intuicije, ki jo vodi do pravih odločitev in uglašenega življenja.

Zelo vesela sem, da sva se spoznali tudi v živo in to točno dan preden sta se z njenim izbranim moškim odpravila na skupno pot.

Tole so njene besede…

“Svetlobni vodnik je priromal k meni v mesecu januarju tega leta. Po kakšnem mesecu sem začutila, da je čas, da se vprašam kaj si želim v tem letu in, prejela odgovor, da bo to leto najboljše leto mojega življenja. Nato sem se vprašala, na kakšen način bom to dosegla. Začutila sem v sebi, da se želim poročiti z osebo, ki jo ljubim in katera mi pomeni največ na tem svetu, kateri sem hvaležna, ker imava skupaj otroka najinega učitelja 2 leti starega Tima in s katero bova imela 18.07.2017 obletnico 10 let. Vendar se je kasneje pojavil dvom, da se bova res poročila, saj je obstajalo nešteto vprašajev. V trenutku, ko se je v meni pojavil dvom sem piskala Svetlobni vodnik ga odprla na strani, kjer je datum 18.07.2017. V trenutku sem dobila odgovor. Najprej sem zagledala srček in nato zlati krogec pod njima. Bolj očitnega odgovora ne bi mogla prejeti. Ko sem prebrala, da dejansko ta izjemni interval postavlja nov „DOM“, sem dobesedno zavriskala od veselja in, se naglas zahvalila tebi Ana za tole znamenje.

Potem je vse steklo kot po maslu, zaupala sem, da bo vse dobro in, da bo to najin dan ljubezni in vse se je uresničilo. Bilo je še lepše kot sem mislila. Sproščeno, zabavno, polno topline in ljubezni. Najin poročni ples je bil na poti proti hotelu, kjer sva bila nastanjena. Ustavila sva se na vaški veselici v Bohinju, da zapleševa. Ko so naju videli, je ena od organizatorjev pristopila do naju in vprašala kaj praznujeva. Nato sva odšla na plesišče in so nama zaigrali Dan ljubezni – Pepel in kri.

Resnično sem ti Ana hvaležna za vse in zelo lepo te je bilo dan pred poroko videti in čutiti tvojo ljubezen, toplino, radost in preprostost, katera me na tebi res navdušuje.

Verjamem, da je Svetlobni vodnik res živ organizem, kateri je namenjen, da pokaže pot iz teme v svetlobo in, da začutiš natoplejše in najsvetlejše žarke ter ljubezen, ki je vodilo vsega.

Rada te imam.”

Tvoja Brigita in Matej

Čudovito, kajne. Dovoli si tudi ti, poglej v svojo resnico – v svojo resnično naravo! To je vibracija ljubezni! Dovoli si jo zaživeti, pripada ti! <3

Z ljubeznijo, Ana

Recent Posts