SVETLOBNI VODNIK – 3. februar – spoštujem danosti narave in skrbim za svoje zdravje

Pobožal nas je mesec februar. Mesec, ko se dnevi začnejo počasi podaljševati, vendar je zima še vedno naša zvesta spremljevalka. Letošnji mesec februar je mesec kontemplacije. Mesec, ko se zlaga v sliko vse, kar smo v preteklem času gradili, kar smo vlagali vase, v svojo rast in napredek v kakršnikoli obliki. Lahko se veselimo svojih sadov in bodimo hvaležni.

Mesec februar nam lahko postreže kar z nekaj spremembami, ki jih običajno ne bi pričakovali. Bodimo odprti za vse, kar nam prihaja v življenje in nas uči drugačnega delovanja in odnosa. Narava, celotno okolje, kjer živimo, prostor, čas in barve nas kličejo, da ozavestimo svoje resnične potrebe. Vprašajmo se: »Kaj resnično, resnično potrebujem, da je moje življenje polno? Kaj me resnično napolni? Kaj prinaša v moje življenje dolgotrajno srečo? Temu želim slediti!«

V mesecu februarju ponavljamo posebno mantro, namero, ki nas bo vodila in energijsko naravnavala skozi celoten mesec. Preko delovanja z mantro se povezujemo tudi v skupno mrežo in preko nje komuniciramo in vzpodbujamo drug drugega. Mantra se glasi: ZAUPAM VASE, DA POSTAJAM BOLJ LJUBEČ/LJUBEČA, ODPRT/ODPRTA IN STABILEN/STABILNA V SVOJEM DELOVANJU – SKOZI PROCES KREATIVNO IZRAŽAM SVOJO RESNIČNO NARAVO.

Verjamem, da je življenje marsikoga od vas, nas, v tem trenutku hitro, nekoliko kaotično in razburkano. Včasih se zdi, kot da je čas popolnoma neizprosen do nas. Pa ni tako. Pravzaprav smo mi sami tisti, ki smo neizprosni do sebe. Tudi moja izkušnja je taka, da sem prišla do točke v svojem življenju, ko mi je telo zelo jasno sporočilo, da se moram ustaviti in začeti živeti na drugačen način. Zelo jasno je z mano v kontakt stopila prijetna bratovščina posebne energije, lahko to poimenujem Bog, Stvarstvo, Ljubezen, kot želite… ki mi je podala navodila, kako naj spremenim življenje, če želim nazaj k sebi.

In se je začela pot, pravzaprav popotovanje, ki traja še danes. Na tem popotovanju se rojevajo nova in nova spoznanja, ki jih z velikom navdušenjem želim podeliti vsem, ki se čutite enako nagovorjeni kot sem bila jaz sama. Saj veste, ni naključij, da smo skupaj na tej poti..

Rezultat novih spoznanj so tudi intervali po Svetlobnem vodniku, ki so namenjeni vzpostavljanju harmonije znotraj nas, v skladu s harmonijo, ki jo soustvarjamo z našim planetom in njegovo novo vibracijo.

Srčno in pogumno na poti!

IZJEMNI INTERVAL  –  3. FEBRUAR

 
HRANA JE VIR ENERGIJE ZA ŽIVLJENJE – SPOŠTUJEM DANOSTI NARAVE IN SKRBIM ZA SVOJE ZDRAVJE.

Hrana nosi v tem kontekstu več pomenov. Hrano razumemo kot dejansko formo preko katere polnimo naše energijsko telo. Vsekakor hrana pomeni tudi fizična hrana, ko jo uživamo. Kakšno informacijo nosi hrana, ki jo uživamo pa je povezano tudi in predvsem z našim odnosom do nje, kako jo pripravljamo, kako in kje jo kupujemo, kako z njo rokujemo. V tem intervalu se poklonimo hrani, ki nam je na voljo in izkažimo, občutimo resnično spoštovanje, bodimo hvaležni tudi za svoje zdravje.

Privoščimo si vsaj en zdravilen obrok.

V mesecu februarju smo vzpodbujeni, da napravimo prenovitev. Kdo sem bil, bila, kdo sem sedaj in kam želim? Jaz sem tista, tisti, ki odloča, kakšna bo moja nadaljnja pot.

Poglej me še tule: https://www.youtube.com/watch?v=HvSJTD_Swv0

Z ljubeznijo…

Svetloba/Anacordum

Recent Posts