Naši prostori :)

Naši prostori so ustvarjeni z namenom, da se v njih lahko popolnoma sprostite ter ste to kar ste. Ponujajo odprtost za izražanje vaših potencialov in kreativnosti.

V naši knjižnici lahko izbirate med pestro poudbo knjig iz različnih področij: psihologija, prehrana, joga, šport, ples, zdravje, alternativna medicina, filozofija, romani, …

Vsak prostor ima svoj namen, barvo, je opremljen unikatno in ima posebno energijo. V nekaterih prostorih se izvajajo vadbe kot so: TRX, vadba z lastno težo, plesni tečaji, terpija s plesom, v drugih pa izobraževanja, delavnice, terapije, masaže, presotreapije itd. Nekateri prsotori pa so namenjeni temu, da se v njih enostavno sprostite, si vzamete čas zase, preberete dobro knjigo, meditirate ali plešete.

Prostori

Eviana ponuja raznolikost in je hkrati odprta za vsakega obiskovalca, da vanj prinese svojo energijo, unikatnost in kreativnost iz različnih področij. Namen je, da se v njej prepletajo in izmenjujejo znanja ter izkušnje iz različnih področij, vsa z namenom osebne rasti, napredka in dobrega počutja.

Toplo vabljeni 🙂

Recent Posts

Leave a Comment