Kako vztrajati skozi 2017 v veselju do izzivov?

Leto je pri koncu. Si v mesecu, ko se pripravljaš na novega. Vsak konec ima svoj začetek in od tebe je odvisno, kako boš nastavil/a temelje za svojo prihodnost. Namera, fokus, razumevanje življenja, časa in cikličnosti, so le nekateri od elementov uspešnega načrtovanja, udejanjanja novih idej v stvarni cilj.

Verjetno se pogosto sprašuješ, kako bi na enostaven način tvoja ideja, želja, misel zaživela.

Kako bi na poti do svojega cilja deloval/a prijazno do sebe in okolja ter dosegal/a potrebne rezultate? Rezultate, ki so vidni navzven in usklajeni s tvojim naravnim ritmom delovanja in te ohranjali vitalnega/o in zavzetega/o za delo naprej.

_mg_7381

Vprašaš se ali obstaja koncept, ki bi te 24 ur na dan pri tem podpiral in učil – kako? Postavili smo sistem, koncept, ki ga lahko uporabljaš tako privatno kot poslovno in je naravnan doseganju zastavljenih želja, na zelo enostaven in učinkovit način. Seveda vsebuje tvoje sodelovanje in spreminjanje, a pri tem imaš stalno pomoč.

Oblikovali smo inovacijo – edinstven letni rokovnik, ki te usklajuje z naravnimi ritmi planeta ter te usmerja s tedenskimi napotki. Cilj je početi prave stvari ob pravem času in z zagonom, strastjo in veseljem kot si ga občutil/a na začetku in zvedel/a boš – kako.

Torej, “Ali obstaja način kako delovati na pravi način, s potrebnim odnosom za uresničitev idej in ob pravem času”, je vprašanje, ki si ga zagotovo zastavljaš, če bereš tale prispevek in odgovor je DA!

Več ti lahko povemo/lahko vprašaš na brezplačni predstavitvi Svetlobnega vodnika. Kako uporabljati letni rokovnik, koledar oziroma priročnik za dvig kvalitete tvojega življenja za 2017, kako z njegovo podporo in napotki preseči odslužene koncepte boš lahko izvedel/la, v sredo, 21. decembra 2016, od 18.00 do 19.15, v Studiu Eviana, Špruha 19, Trzin.

PROSIMO ZA PRIJAVO
za lažjo organizacijo prostora in pogostitve na anacordum@gmail.com .

Recent Posts