Valerija Rahle MbanwiDipl. plesalka, koreografinja, plesna sodnica, učiteljica. 19x državna prvakinja v standardnih in latinskoameriških plesih

Sem Valerija Rahle Mbanwi, diplomirana plesalka in koreografinja, iz Plesnega spektra.
Kot nekdanja tekmovalka v standardnih in latinsko ameriških plesih, sem s soplesalcem Aljažem Škorjancem, v svoji 11 letni tekmovalni karieri postala 19x državna prvakinja v standardnih, latinsko ameriških in kombinaciji desetih plesov.


Po končanem študiju na Akademiji za ples v Ljubljani, sem se zaposlila kot vodja plesne šole Fredi v Ljubljani. Kot trenerka in plesna učiteljica sem prevzela vodenje otroških in mladinskih skupin od 3. leta starosti dalje, tekmovalne plesne pare od pionirjev do seniorjev, družabne plesne pare ter solo plesne vadbe (Zumba, salsa) za katere imam opravljene vse licence in strokovna izobraževanja pri Plesni zvezi Slovenije.


V času študija sem opravila državno in mednarodno sodniško licenco ter postala plesna sodnica v standardnih in latinsko ameriških plesih. Februarja 2022 sem obstoječim sodniškim licencam dodala še licenco za sodniško izpraševalko pri Svetovni plesni zvezi (WDSF).

Kot učiteljica predajam plesno in gibalno znanje že od leta 2005. Glede na večletne izkušnje s poučevanjem ter kot nekdanja športnica, se veliko posvečam pravilni telesni motoriki, ki omogoči plesalkam in plesalcem optimalno telesno strukturo. Ta pa vodi v pravilen razvoj muskulature plesalčevega telesa. Le ta prepreči morebitne akutne bolečine in kasnejše težave ter nepravilen mišični razvoj. 

Več informacij in prijave na:

e-mail: valerijarahle@icloud.com

Tel:031 459 817

W: https://www.plesnispekter.si