Matej KrajcerProfesionalni plesalec in plesni učitelj, trener, koreograf in mednarodni plesni sodnik

V svoji 20 letni plesni karieri je Matej dosegel vrhunske rezultate (svetovni prvak, prvak največjega plesnega festivala Blackpool, prvak UK in večkratni državni prvak). 

Kot profesionalni plesalec je sodeloval v oddaji Zvezde plešejo, nastopal v gledališko plesnih predtsavah (The 50’s Show, Dance Amore). Prejel je priznanje Olimpijskega Komiteja Slovenije za vrhunske dosežke. 

Trenira in poučuje tako plesalce, kot neplesalce in ima številne izkušnje pri poučevanju tako vrhunskih tekmovalcev in popolnih začetnikov. Z veseljem poučuje vsakogar, ki ima željo po gibanju, glasbi in rekreaciji. 

Vodi plesne tečaje za odrasle, individualne ure ena na ena, ali za pare. Kreira poročne koreografije, ali koreografije za rojstnodnevne zabave in presenečenja. 

Z Matejem lahko zaplešete tudi ProAm, kjer učitelj zapleše z učenko, in tako doživite občutek, kako je plesati, nastopati ali tekmovati (na ProAm tekmovanjih) z vrhunskim plesalcem. Znano je, da na ta način lahko plesno in gibalno tudi najhitreje napredujete. 

RAZGIBAJ se s PLESOM, saj PLES je BALZAM za DUŠO in TELO!  🙂

Več informacij in prijave na:

e-mail: matej.krajcer@gmail.com

Tel: 031 610 747