Tadeja PavličProfesionalna plesalka, plesna učiteljica, koreorafinja

Sem profesionalna plesalka že vrsto let. Od tekmovalnih vod sem prešla v pedagoške in medijske. Leta 2017 sem slavila zmago v šovu Zvezde Plešejo, potem pa se podala na pot v tujino, kjer sem v New Yorku 11 mesecev nabirala plesno znanje in izkušnje.

V Slovenijo sem se vrnila tako na plesni kot tudi medijski parket, ponovno nastopila v oddaji Zvezde Plešejo leta 2020, učila tudi pri priznani plesalki Katarini Venturini, sedaj pa se podajam na samostojno plesno/pedagoško pot.

Navdihnila me je predvsem psihološka in fizična boniteta plesa. Močno verjamem v to, da je telo namenjeno gibanju in predvsem temu, da nam pomaga skozi življenje, ne, da nas pri tem ovira. Gib, predvsem ples, omogoča telesu, da ostaja prožno in gibčno, predvsem pa ob gibanju lahko doživljamo nek občutek svobode in veselja. Ples in koordinarnje telesa v procesu učenja, lahko prinaša tudi psihične bonitete, saj poleg treniranja vztrajnosti, pridobivanja samozavesti in sprejemanja sebe, lahko pozitivno vpliva tudi na harmonijo leve in desne polovice možganov. Hkrati pa plesni tečaji, kot taki ponujajo možnost povezovanja ljudi med seboj. To pa je zame, sploh v današnjem času, žebljica na glavico. Verjamem, da je lahko tudi za vas.

Tadeja poučuje: Heels plesni class, Latino vibe, Plesi v paru, Individualne plesne ure, Pro-Am ples

Prijave in več informacij na:

e-mail: taya.pavlic@gmail.com

Tel: 040 690 039