Eva Jurenecmagistra ekonomije in certificirana osebna trenerka (AFP, NCSF)
Sem Eva Jurenec, po izobrazbi magistra ekonomije in osebna trenerka (AFP, NCSF).
Po končanem študiju sem svoje prve delovne izkušnje nabirala v marketingu, nato pa se kar hitro pričela ob delu izobraževati na področju vadbe, zdrave prehrane in theta healinga, kjer imam do danes že več kot 10 let izkušenj.
Svojo strast sem našla v zdravi prehrani, kjer, predvsem ženskam, pa tudi moškim, pomagam do uravnoteženosti v telesu; s pomočjo prehrane, pravilne miselnosti ter zdravega odnosa do telesa, gibanja in življenja.
Pri svojem delu uporabljam 100% naravne polnovredne zeliščne dodatke, dolgoletno znanje in pridobljene izkušnje, v kratkem pa bom lahko zaradi kmalu končane licence pomagala ženskam tudi na področju uravnoteženja hormonov.
S pravilno prehrano in zdravim načinom življenja lahko upočasnimo staranje, ohranjamo vitalnost ter ustavimo ali obrnemo proces določenih bolezni.
Verjamem, da ima zdravo telo pomemben vpliv na duševno in duhovno telo.
Verjamem, da je zdravo in aktivno življenje ključ do dobrega počutja in posledično uspeha ter sreče.
Verjamem, da se samo z uravnoteženim telesom lahko počutimo najboljše in posledično ustvarjamo življenje, kot si ga želimo.
Verjamem, da bi se morala vsaka ženska v svojem telesu počutiti samozavestno in seksi.
Verjamem, da v kolikor najprej pomagamo sebi, lahko šele nato resnično pomagamo drugim.
Izvajam: (invidivialne) programe prehrane, skupinske online fit programe, coaching, online vadbe, poslovni coaching v okviru network marketinga
Več informacij na:
e-mail: eva.jurenec@gmail.com
Tel: 041 261 125