Lenna Lara PotrčCertificirana terapevtka in maserka

Po izobrazbi sem univerzitetna diplomirana ekonomistka, vendar sem po dolgoletni poklicni karieri doživela popoln preobrat na svoji poklicni poti. Delo sem opravljala z vso odgovornostjo in veseljem, ni pa me v celoti izpolnjevalo.

​Če bi se za to spremembo morala odločiti sama in zavestno zapustiti redno službo, do tega preobrata najverjetneje ne bi nikoli prišlo. ​Zato so poskrbeli drugi, in tako me je življenje lepo in počasi pripeljalo do mojega poslanstva, do moje srčne želje, ki me v celoti izpolnjuje in za kar sem neznansko hvaležna.

Odkar se zavedam, sem si vedno želela, da bi nam bilo vsem lepo, in tako mislim še danes. Vsak dan
posebej skušam k temu prispevati po svojih najboljših močeh.

Močno se čutim povezana z naravo. Narava je moje prvo zatočišče, ko potrebujem mir in ko si želim biti v stiku s seboj. Zato je moja srčna želja, da jo čuvamo in smo do nje spoštljivi, kot smo spoštljivi do sebe in
​drug do drugega.

To so vrednote, ki jih nosim v srcu in ki jih želim deliti z vami.

Imam še en poklic oziroma poslanstvo. 🙂 Sem mama krasnemu fantu, ki me razveseljuje s svojo enkratnostjo, ter žena partnerju, ki me podpira in vzpodbuja na moji poklicni poti. Družina je moje zatočišče in iz nje črpam moč za nove izzive, ki vedno znova potrkajo na vrata moje poslovne poti.
​KAKŠNO JE MOJE POSLANSTVO, KI SE PREPLETA Z MOJO SRČNO ŽELJO?
Moja srčna želja in moje poslanstvo je, da z vsem svojim strokovnim znanjem in s svojo unikatno energijo po svojih najboljših močeh pomagam vam, da preko masaže/terapije najdete globlji stik s seboj, vzpostavite ljubeč odnos do sebe, se umirite in napolnite s svežo energijo, se revitalizirate ter dovolite, da se v vas prebudijo samoozdravitvene sposobnosti. Da ob dotiku, ki ga prejmete, začutite, kakšno darilo ste sami sebi in drugim in kako pomembno je, da ga delite s svetom ter na sebi namenite vso svojo ljubezen in spoštovanje. Saj ste unikaten izraz življenja, ki ga ne pozabite negovati in ljubiti.

​KAJ VAM NUDIJO MOJE TERAPIJE?
Vse svoje terapije kombiniram z znanjem iz psihologije in coachinga. Vedno je zelo pomembna frekvenca,
če se izrazim tako fizikalno, med terapevtom in terapirancem, da pride do pozitivnih rezultatov, premikov na strani terapiranca. Le-ta mora trdno stati za svojo namero, da bo naredil spremembo v svojem načinu življenja, ki ga bo podprlo na njegovi poti do zdravja in odličnega počutja. Močno se zavedam dejstva, da smo le mi tisti, ki kreiramo svoje življenje v vseh pogledih. Ob tem pa sami zbiramo ljudi, ki nam lahko pri tem pomagajo, nas podprejo, da ga kreiramo v naše najvišje dobro.

​ZAKAJ SO MOJE TERAPIJE TAKO DRUGAČNE?
Najprej sem začela nabirati znanje in izkušnje na področju masaž, nato so se jim pridružile še terapije, ki jih izvajam z enako vnemo in entuziazmom kot mojo prvotno ljubezen – masaže. Dnevno se izobražujem in raziskujem vsebine na področju svojega dela, ki ga opravljam z vso odgovornostjo do vas. Izobraževanje na strokovnem in osebnem področju je in bo ostala moja stalnica. V znanju je moč, v osebnem razvoju pa je potencial. Radovedna kot sem, mi znanj in spoznanj, s katerimi se bogatim, še dolgo ne bo zmanjkalo. 🙂

Vsak vaš obisk je zame veliko darilo in potrditev, da delam dobro, da lahko prispevam s svojo energijo k vašemu boljšemu psihofizičnemu počutju, vi pa mi s tem pokažete, da sem tudi jaz darilo za vas. In kako je lahko še boljše in lepše kot to? 🙂

 

Več informacij in prijave na:

e-mail: lenna@mojster.si

Tel: 041 893 583

W: https://www.manuka.si/