Dogodki, Novosti, Praznovanja, Prostori, Terapije

Pisanje, ki je pred teboj, je namenjeno predvsem podpori ljudem, ki se soočajo z duhovnim prebujanjem. Z svojimi vsebinami lahko olajša nekatera vprašanja, s katerimi se soočajo na svoji poti. Konkretneje so pred tabo moje osebne ugotovitve, do katerih se “dokopljem” znotraj izjemno energijsko ugodnih časovnih intervalih. S punco Ano sva spisala energijski priročnik, ki preko enostavnih napotkov omogoča svojemu uporabniku/ci, da  skozi celotno leto 2016, v večji meri zaživi svoje potenciale. V nadaljevanju besedila so moje ugotovitve, do katerih sem prišel na podlagi zadnjega takšnega izjemnega intervala. Le-ta je potekal med 8.-10.5.2016.

Moj dnevnik po Svetlobnem vodniku: Izjemni interval 8.-10 maj

Že pred prvomajskimi počitnicami sem v sebi zaznaval, da se mi veliko dogaja v predelu srca in pljuč. Fizično se je to poznalo kot rahlo hropenje v pljučih, splošna utrujenost in občutek »vrtenja svetlobne krogle« okoli srca. Nekako se je to občutenje nadaljevalo tudi v ta interval. Sam pri sebi sem sicer že dolgo nazaj ugotovil, da je kakršnakoli bolezen znak spreminjanja določenega stanja. Veliko severnoameriških šamanov trdi, da bolezen nastopi kot zdravilec teme, ki je pripravljena oditi. Hindujci pravijo, da bolezen pogosto povzroči bog Šiva, da pomete z nesnago starega in naredi prostor novemu. Sam sem podobnega mnenja. 😉

Hvaležen sem, da imamo zahodno medicino, ki je naredila izjemne napredke pri zdravljenju raznoraznih obolenj, epidemij in mehanskih okvar na telesu. Vem tudi, da za zahodno medicino pogosto stoji kapitalska logika farmacije in še katerega drugega lobija. Doma sem bil vzgojen, da ob bolečini, prehladu vzameš tableto. Odkar živim sam in sem imel priložnost pospešene rekultivacije svojih prepričanj, že nekaj let nisem vzel tablete (zdravniško predpisane). Če je že potreba, se poslužujem homeopatskih pripravkov, tinktur, informiranih globul in energijskega zdravljenja. Poslužujem se jih predvsem zato, da omilim bolečino, ki jo doživlja ego.

Tukaj nisem dovolj pameten, vsak naj ravna po svojem občutku in zavedanju. Moje mnenje je, da je moderna znanost super stvar, dokler ne vzamemo za vsako malenkost tableto. Bolezensko stanje je namenjeno soočenju s samim seboj in s svojo bolečino. S tem, ko takoj posežemo po močnih farmakoloških preparatih, in danes so že navadni aspirini kot tudi lekadoli izjemno močni, preprečimo možnost preobražanja naše notranjosti. Ampak zopet poudarjam, vsak naj sam zase presodi.

Proces, ki se je odvijal celotni interval, je imel vse znake močnega prehlada, če ne pljučnice. Sam vem, da so občutenja, ki se preobražajo predvsem v predelu srca in pljuč vezana na strah. Strah pred soočenjem seboj, strah pred tem, da bi zaživel svoje poslanstvo in božansko naravo. Srečen sem, ker lahko vidim in občutim svoja pretekla življenja kot tudi življenja svojih rodbin. Ta sposobnost mi je pogosto pomagala pomiriti nejeverni um, ki ob bolezenskih simptomih želi takojšno razrešitev stanja. Tako sem tudi ta interval občutil/videl, koliko strahu je bilo v rodbinah, pred tem, da bi zaživeli svojo od boga, energije, univerzuma dano naravo. Za čas intervala sem vedel, da mi je dana priložnost v sebi veliko tega občutenja presvetliti.

Vsako noč sem se zbujal okoli 2:00 in videl, kako duše naših/mojih prednikov odhajajo v svetlobo, ki so morda že tisočletja na Zemlji. Enostavno so bile tukaj “ujete” in niso od zadnje fizične smrti šle na »drugo« stran. Najbolj sem čutil, kako je ob meni mogočna svetlobna zavest, ki vliva svetlobo v srce in pljuča. Popolnoma sem se predajal vsako noč tej svetlobni energiji. Dejstvo je, da je ob določenih intervalih, priložnost preoblikovati svoje teme v svetlobo, bistveno večja kot ob normalnih “časih”. Kot pri kakšni nagradni igri, vložiš enega, dobiš tri….;). Nastopi priložnost še povečati svojo sposobnost vpogleda v svoje nezavedno, še bolje v svoje bitje.

Vendar, da se inkarnacija (vsak sam) zavestno odloči za proces poglobljene samoanalize in “presvetljevanja” v svoje kot širše dobro, je v prvi vrsti potrebna stabilnost omrežja. To je prva stvar, o kateri vedno govorim na tečajih, na individualnih terapijah in ob vsaki priložnosti. Potrebno je biti ozemljen, odpirati srčno čakro s srčnim omrežjem Zemlje, spati kvalitetno, da se živčni sistem regenerira in predvsem imeti urejene prehrambne navade kot navade pitja vode. Ko je to vse urejeno, je omrežje dovolj stabilno, da lahko sprejemamo svetlobne informacije v naše sisteme brez večjih pretresov/reakcij. Zatem sledi odločitev. Trdna odločitev, da sprejemam sebe in svoje poslanstvo – pot, po kateri sem se podal/a.

To so močne stvari. Tukaj ne gre za nekakšne filozofske ali spiritualne konstrukte. Ne, gre za dejansko stanje, s katerim je soočenih vedno večje število ljudi. Odzvati se klicu svoje duše, mu slediti, biti vztrajen in dosleden, ter sprejeti karkoli nam pride na poti. To je zame prinesel ta interval. Sprejemanje vsega, kar mi življenje ponuja in daje. Predvsem sprejemanje lastne odgovornosti za svojo pot v polnosti. Stvarstvo deluje tako, da se vedno odzove na našo pozicijo. Če smo trdni v svoji poziciji, nas bodo energije podprle, ne glede na prepreke, ki jih še imamo znotraj sebe in se manifestirajo kot zunanje okoliščine.

Umetnost inkarnacije na Zemlji je znotraj takšnega sistema, ki smo si ga ustvarili, vztrajati in stalno re-afirmirati svojo odločitev/pozicijo za dušno poslanstvo. Veliko dobrega je pred nami.

Vsi smo lahko opogumljeni.

Z ljubeznijo, Nejc.