Dogodki, joga, Novosti, Praznovanja, Prostori, Terapije

TRIJE RITUALI ZA POLNO ŽIVLJENJE

Draga popotnica, dragi popotnik,

si se kdaj spraševal/a, kako s svojimi vsakodnevnimi dejavnostmi in razmišljanjem vplivaš na kvaliteto svojega življenja? 

Zagotovo (si) se, drugače ne bi prebiral/a tega sporočila. 

Čisto vsak človek na svetu je mojster ritualov. Gre samo zato, ali rituali, ki jih vsakodnevno opravljaš služijo tebi ali ti služiš svojim ritualom. Rituale lahko enostavno razdelimo na dva tipa: konstruktivne in dekonstruktivne.

Bolj, ko smo v stiku s sabo in povezani z izvorom, bolj mi izbiramo svoje rituale in ne oni nas. Ker si tudi sam/a na tej poti odkrivanja ritualov, ki ti služijo, te srčno vabimo na dogodek, kjer boš lahko svoje dosedanje vedenje poglobil/a.

VABLJEN/A NA DOGODEK TRIJE RITUALI ZA POLNO ŽIVLJENJE, ki bo v soboto, 21. maja, 2016, v prostorih Studia Eviana, Špruha 19, v Trzinu.

Dogodek bo trajal od 8:00 do 13:00, v treh delih:

Prvi del (8:00 – 9:30): GIBANJE Z ENERGIJO IN VOKALNO-DIHALNO IZRAŽANJE: Ana Kolenc in Nejc Boljka vas bova preko giba, diha in glasu popeljala v svet komunikacije z energijo – vzpostavili bomo energijski pretok, preko katerega bomo lahko začutili dotok nove svetlobe. Dotaknili se bomo tehnik uporabe giba, diha in vokala, ki omogočajo pretok najčistejše oblike energije.

Odmor za lahko malico (9:30 – 10:00): za vas bomo poskrbeli z lahko, doma pripravljeno malico z dodatkom Srčne hrane – informiranih začimbnih mešanic.

Drugi del (10:00 – 11:00): PREDAVANJE: v drugem delu vas bomo vsi trije izvajalci Monika Pekošak, Nejc in Ana povabili v svet konstruktivnih ritualov. Predstavili vam bodo svoje rituale in prakso, ki jih izvajamo že več let in nam dajejo odlične rezultate.

Joga, povezovanje z naravo in njenimi ritmi ter mehanizmi samoopazovanja so del tega o čemer bomo spregovorili.

Tretji del (11:10 – 12:30): HATHA JOGA: Monika vas bo preko asan in pranajam zapeljala v jogijsko prakso, s katero bomo razgibali tako fizična kot subtilna telesa.

12:30 – 13:00 : ZAKLJUČEK IN DRUŽENJE 

Prispevek za dogodek je v predprodaji (do 19.5. 2016 do 20:00): 45,00 €

Za prijave po tem datumu in na dan dogodka je prispevek: 55,00 €

Na dogodek se lahko prijaviš preko e-naslova: anacordum@gmail.com, prispevek pa nakažete na TRR, ki vam bo sporočen ob prijavi.

Iskreno vabljeni vsi tisti, ki ste začutili, da vas je vabilo nagovorilo.

Za več informacij smo na voljo in se z veseljem oglasimo.

Veselimo se našega srečanja!

Monika (041 671 405),

Nejc (040 728 546) in

Ana (040 743 447)