Čuječnost, Dogodki, Novosti, Ples

Kdaj: 29.07.2018, 17:00 – 20:30
Kje: Studio Eviana, Špruha 19, 1236 Trzin
Priporočljiv prispevek: 25€

“We will continue to explore a very common, well known subject, that is really close to us all – music. How can we relate to it? How can we comunicate with it? How can music comunicate trough us? what else can we do in this relationship with the music as a mover, as a dancer?
We will go trough different exercises and ways of finding out other posibilites, other ways of connecting the movement with the sound and the music.

Warm welcome to everyone, that is interested in the subject. See you soon!” 🙂 ♥

Toplo vabljeni! 🙂

Povezava do FB dogodka: https://www.facebook.com/events/1853874838253315/

MILJAN NOJIĆ

Preko različnih plesnih zvrsti je začel povezovati znanja, ki se med njimi prepletajo z znanji iz ostalih področij, kot je gibanje na splošno, mehanika, fizika, psihologija, muzikologija, zgodovina ter mnogo drugih podočij. Tako je dobil boljši vpogled in razumevanje, kaj je gib, iz kje izvira, kaj vse so vzroki za gibanje, kakšne so možnosti izražanja preko gibanja, kakšen vpliv ima glasba, kako reagiramo nanjo. Preko najrazličnejših pristopov pelje plesalce, gibalce po poti, da preko giba pridejo v stik s samim seboj in s tem v harmonični odnos s samim seboj ter drugimi.