Dogodki, Novosti, Ples
Prisrčno vabljeni na poletni intenzivni salsa vikend, ki bo potekal: 

v soboto, 1.9. in nedeljo, 2.9., 

od 17:00-19:00 (začetna skupina) in 19:15-21:15 (nadaljevalna skupina)

Salsa vikend bo potekal v čudovitih prostorih Studia Eviana, Špruha 19, Trzin (vhod B, 1. nadstropje), z možnostjo parkiranja za stavbo (na neoznačenih parkiriščih).Organizirani sta dve skupini, začetna ter nadaljevalna, tako da se tečaja lahko udeležite tisti, ki se s salso srečujete prvič, kot tudi tisti, ki vam je ta zvrst že blizu. Na tečaju bomo spoznavali osnove salse v povezavi z glasbo, kako nas glasba premika, ter kako preko gibanja in plesa komuniciramo s plesnim partnerjem/ko. Poleg raziskovanja figur in osvajanja korakov je poudarek predvsem na odkrivanju lastnega izražanja, povezovanju s partnerjem in izkušanju spontanosti ter radosti pri plesu

” Na poti med tistim, kar ste nekoč bili, in tem, kar postajate danes, se v resnici  odvija PLES ŽIVLJENJA. “

Tečaj je lahko odlična priložnost za lahkotnejši vstop v novo plesno sezono  💓

Cenik:

20 € po osebi na dan, 35 € po osebi za 2 dni

Popust za pare za 2 dni: 60 €

Tečaj vodita profesionalna plesalca ter učitelja plesa, Ana Jurenec in Miljan Nojič.

Ana in Miljan sta to poletje preplesala na Kubi, tako, da bo na tečaju nova energija, sveže znanje in glasba direktno od tam, kjer je salsa doma in kjer je ples način življenja, izražanja, slavljenja ter sporazumevanja  

Vabljeni  Aguaaaa! ;*

Ana Jurenec

S plesom se ukvarja že 19 let. Več let je tekmovala v latinskoameriških in standardnih plesih. Dokončala je plesno gimnazijo v Ljubljani in se šolala na plesni akademiji v Salzburgu. Na svoji plesni poti je prišla v stik z različnimi plesnimi zvrstmi: sodobni ples, balet, flamenco, swing, kontaktna improvizacija… V stik s salso je prišla preko latino treningov, predvsem za sprostitev, kasneje pa se je v salso in izvore kubanskih plesov zaljubila s potovanji na Kubo, kamor je odpotovala že 6krat. Sicer je diplomirana psihologinja. Zanima jo povezava med plesom in psihologijo. Izvaja tudi plesno-psihološke delavnice in psihološke seanse.

Miljan Nojić

Svojo plesno pot je začel pred 20 leti kot tekmovalec v latinsko-ameriških in standardnih plesih, nato ga je po 14 letih plesna pot zanesla v moderne plesne zvrsti, hip-hop, jazz, showdance, v katerih je osvojil več naslovov iz državnih, evropskih in svetovnih prvenstev. Skozi izkušnje je začel poglobljeno iskati povezave med različnimi zvrstmi, njihovim izvorom in razvojem, med drugim tudi s kubanskimi plesi, znanje le-teh je poglobil in obogatil z obiski Kube.

Studio Eviana

Studio Eviana je nastal z namenom, da se na enem mestu združi vse, kar človeku ponuja sprostitev, druženje, izobraževanje, gibanje in osebnostno rast (ples, joga, pilates, vadbe, klinična somatika, psihološke seanse, delavnice, izobraževanja, masaže …). Plesni studio znotraj Studia Eviana ponuja tečaje kot so: salsa, plesi v paru, individualne plesne ure (za plesne pare, poroke …), delavnice Beyond movement (za vse vrste plesalcev in gibalcev), plesno-psihološke delavnice, in plesne vikend oddihe.

 Vabljeni, da nam sledite preko FB strani: Studio Eviana in FB dogodka: Poletni intenzivni salsa vikend

PRIJAVA in več informacij:
info@studio-eviana.com,
* tel: 031/258-109 (Ana)