Da bomo pripravljeni na plesno poletje! =)

 

 »Sledi mojim sledovom v pesku, ki vodijo onkraj misli in prostora,

kajti jaz lahko vidim v globine, in vem, da si v resnici zlata ptica, ki si želi plesati,

ko je tvoj duh pijan od sreče in se dviga na tokovih Luči – na tokovih Njegovega Diha.« (Hafiz, Zapleši z menoj)

Na tečaju bomo imeli priložnost spoznavanja glasbe v povezavi z gibanjem in kako nas glasba premika. Poleg raziskovanja plesnih figur, je poudarek delavnice na odkrivanju lastnega izražanja preko plesa, povezovanju s partnerjem in krepitvi občutka radosti in spontanosti pri plesu 🙂

Z novim sklopom 8ih vaj pričenjamo v ČETRTEK, 5.4., in sicer:

ZAČETNA SKUPINA: od 18:00 do 19:30 ure

NADALJEVALNA SKUPINA: od 19:30 do 21:00 ure.

Vaje bodo potekale v naslednjih dneh: 5.4., 12.4., 19.4., 10.5., 17.5., 24.5., 31.5., 7.6.

Tečaj bomo zaokrožili s KUBANSKIM SALSA PLESNIM VEČEROM v soboto, 9.6.2018, ob 19ih v Studiu Eviana J  Plesni večer je vključen v ceno tečaja.

Cenik:

  • Salsa tečaj (8 vaj): 90 EUR po osebi/15 EUR po osebi na vajo.

Možna je tudi rezervacija individualnih ur. Za več informacij nam lahko pišete na mail: info@studio-eviana.com ali pa pokličete na telefonsko številko 031/258-109 (Ana).

 

Toplo vabljeni v čarobni svet plesa!

Ana Jurenec

S plesom se ukvarja že 19 let. Več let je tekmovala v latinskoameriških in standardnih plesih. Dokončala je plesno gimnazijo v Ljubljani in se šolala na plesni akademiji v Salzburgu. Na svoji plesni poti je prišla v stik z različnimi plesnimi zvrstmi: sodobni ples, balet, flamenco, swing, kontaktna improvizacija… V stik s salso je prišla preko latino treningov, predvsem za sprostitev, kasneje pa se je v salso in izvore kubanskih plesov zaljubila s potovanji na Kubo, kamor je odpotovala že petkrat.

Sicer je diplomirana psihologinja. Zanima jo povezava med plesom in psihologijo. Izvaja tudi plesno-psihološke delavnice in psihološke seanse.
Miljan Nojić

S plesom se ukvarja že 20 let. Svojo plesno pot je začel kot tekmovalec v latinsko-ameriških in standardnih plesih, nato ga je po 14 letih plesna pot zanesla v moderne plesne zvrsti, hip-hop, jazz, showdance, v katerih je osovojil tudi več naslovov iz državnih, evropskih in svetovnih prvenstev. Skozi izkušnje je začel poglobljeno iskati povezave med različnimi zvrstmi, njihovim izvorom in razvojem, med drugim tudi s kubanskimi plesi, znanje le-teh je poglobil in obogatil z obiskom Kube.

 

Studio Eviana

Studio Eviana je nastal z namenom, da se na enem mestu združi vse, kar človeku ponuja sprostitev, druženje, izobraževanje, gibanje in osebnostno rast (ples, joga, pilates, vadbe, klinična somatika, psihološke seanse, delavnice, izobraževanja, masaže …). Plesni studio znotraj Studia Eviana ponuja tečaje kot so: salsa, plesi v paru, individualne plesne ure (za plesne pare, poroke …), delavnice Beyond movement (za vse vrste plesalcev in gibalcev), plesno-psihološke delavnice, in plesne vikend oddihe. Več si lahko preberete na spletni strani: www.studio-eviana.com ali na fb strani: Studio Eviana.