SVETLOBNI VODNIK – 26. januar – vse kar doživljamo, je odraz višjega mehanizma

Pozdravljen/a svetlobni/a popotnik/ca!

Pa ne da je tole že zadnji interval v mesecu januarju? Da, res je. Pred nami je zadnji januarski interval, ki je tokrat podporni. Podporni intervali so nekoliko drugačni kot izjemni. Podporni intervali so intervali, ko je intenziteta energije v etru drugačna in je predvsem drugačne kvalitete. Ta je namenjena bolj osebnim uvidom in spremembam, v teh intervalih lahko bistveno več naredimo na osebnem področju, partnerskih odnosih, na družinskih odnosih, odnosih do oseb, ki so nam blizu. Prav tako se nam ob teh intervalih več dogaja na področju intime, občutkov, čustvovanja; preko dela na sebi in vpogledov v svoje čustvene in druge vzorce, lahko prečistimo marsikateri program – navado – vzorec, ki ni več v skladu z vibracijo v katero napredujemo.

Mantra meseca januarja, ki jo je dobro čim večkrat ponoviti in jo predvsem začutiti v srcu, skozi celotno mesečno obdobje je: ODPIRAM SE NOVEMU V SEBI IN TO NOVO RAZISKUJEM S POTRPEŽLJIVOSTJO IN SPOŠTOVANJEM – ODPIRAM SE BOŽANSKEMU V SEBI.

Vsako obdobje življenja nam prinese nekaj novega. Kako pa mi to novo sprejemamo? Koliko smo odprti in učljivi? Kako sprejemamo nove poglede in drugačne ljudi od sebe? Kako hitro smo naravnani na sodbo in nesprejemanje, odpor? Ko smo v stanju nesprejemanja, odpora in strahu, Stvarstvo ne more v naše polje vnašati podpornih energij, saj mu ukazujemo ravno obratno. S strahom, jezo, odporom oddajamo tovrstne vibracije in takšne vibracije tudi privabimo. Zakaj ne bi letošnji januar in njegovo prav posebno energijsko podporo izkoristili ravno za to, da se opolnomočimo v drugačnem osebnem čustvovanju in odnosu do okolja, ki nas obdaja. Sprejemam, sem hvaležen, hvaležna, spoštujem in zavestno vzdržujem odnos z občutki pozitivnosti. Ko občutimo nižje vibracije, kot je npr. jeza, se vprašajmo, kaj je v nas tistega, kar sproža tak odziv in kako lahko to vibracijo izpustimo iz svojega energijskega sistema. Prosimo za pomoč Univerzum. Odločimo se in spustimo, odpustimo! Vadimo to…

Letošnji januar je za marsikoga od vas, nas mesec velikih preizkusov in soočanja s temnimi platmi. Ne ustrašite se, vse je tako kot mora biti. To pomeni, da se poslavljamo od starih delov sebe, ki lahko odidejo k svetlobi. To je razlog za radost in veselje. Ko se soočate s temi dele sebe in vas preplavijo občutki strahu, jeze, žalosti, nemoči in obupa, se nikar ne poistovetite z njimi, vendar se kar se da hitro naravnajte na radost ali vsaj nevtralnost. Poiščite nekaj kar vas spravlja v dobro voljo. Odprite se svežini, zadihajte, pretegnite ude in zaupajte toku življenja, naj vas napolni in ponese… To ste pravi vi!

Srčno in pogumno na poti!

 

PODPORNI INTERVAL –  26. JANUAR

 

NIČ NI POVSEM SAMOUMEVNO – VSE KAR DOŽIVLJAMO, JE ODRAZ NEKEGA VIŠJEGA MEHANIZMA – ZAVEDAM SE SVOJE VEČNIVOJSKOSTI.

Ozavestimo, kdo smo. Kdo smo v tem trenutku in kam smo namenjeni? Kaj vse smo, česar se v tem trenutku niti ne zavedamo? Od kod se napajamo z življenjsko energijo, da lahko živimo in kreiramo na Zemlji? Občutimo to neskončno ljubezen, ki je naše gonilo. Vdihnimo jo. Dopustimo si možnost, da lahko spoznamo novo, kar nam do sedaj še ni bilo na razpolago. Ta interval zahteva od nas več miru, umirjenosti, prav tako je odsvetovano, da začnemo nekaj novega, opravimo poslovni sestanek ali podpišemo kakšno pogodbo. Počakajmo kakšen dan ali dva.

Plujmo s svojim tokom, začutimo ga, povežimo se z njim.

 

Januar je čas, ko vzbrsti nova rastlina, ko se na novo rodi tisto nekaj v nas. Prisluhnimo, kaj je to novo v nas in potrpežljivo raziskujmo.

 

Z ljubeznijo, Ana Kolenc

Svetloba/AnaCordum

Recent Posts