Lucija Zmajšekterapevtka in maserka

V mladosti sem se resno ukvarjala z atletiko. Zaradi poškodbe sem bila prisiljena končati uspešno kariero, ob tem pa sem spoznala svoje pravo poslanstvo “POMAGATI LJUDEM PREKO TERAPEVTSKEGA DELA”.

Zaključila sem študij na “Fakulteti za šport” v Ljubljani z diplomsko nalogo skupinske vadbe in se zaposlila kot učiteljica. Že med poučevanjem sem sledila poslanstvu in se neprestano izobraževala ter spoznavala različne metode:
– FELDENKRAIS metodo,
– TRE (Tension & Trauma Releasing Exercises) metodo,
– EMMETT tehniko.

Pred skoraj 10 leti sem se odločila za samostojno terapevtsko pot in postopoma postavila MAEVELU CENTER, kjer pomagam ljudem z unikatno Maevelu terapijo v kateri združujem vsa svoja znanja in obravnavam posebnosti posameznika na celovit način in s tem dosegam izredne rezultate.

Na Dunaju sem zaključila 4 letni študij Feldenkrais metode. Trenutno intenzivno proučujem vpliv metode na posameznikovo izboljšanje koncetracije, počutja in večjo produktivnosti možganov.

Pri svojem delu uporabljam Feldenkrais metodo. Tako dosegam dolgoročne, pozitivne rezultate zdravljenja. Svoje znanje in izkušnje sem združila v unikato terapijo poimenovano MAEVELU TERAPIJA.

Več informacij:

e-mail: info@maevelu.si

Tel: 040 426 426
fb: maevelu.terapija