Maja Maseljcertificirana učiteljica Hatha joge in kvantnih metod zdravljenja

Sem medn. certificirana učiteljica Hatha joge ter raziskovalka kvantnih metod zdravljenja.

Zaradi mojega velikega zanimanja o delovanju človeka, od najbolj subtilnejših nivojev do čisto fizičnega obstoja, sem bila iniciirana v Usui Reiki sistem naravnega zdravljenja pri Reiki mojstrici in strokovnjakinji za kvantne metode Tini Ogorevc. Obiskovala sem tudi njeno dvoletno šolo Kolebnica, ki mi je omogočila, da bolje razumem in razvijam svojo subtilnost in energijsko čutenje. V šoli sem se pod mentorstvom Tine Ogorevc in Tadeja Pretnerja učila različne kvantne metode zdravljenja sebe in drugih, energijskega čiščenja prostorov, dela s kristali, učenje somatike, energijske kineziologije in psihologije ter mnogo drugih metod.

V letu 2018 pa sem začela tudi z izobraževanjem metode Z dotikom do zdravja (Touch for health oz. energijska kineziologija, ki jo je razvil John Thie) pri dr. Neji Zupan za svetovalko energijske kineziologije ter se v istem letu vpisala v učiteljski tečaj tradicionalne Hatha joge ter ga tudi uspešno zaključila.

V svojem delu združujem vso znanje, ki ga pridobivam od strokovnjakov in ga prakticiram v vsakdanjem življenju. Moje poučevanje joge je poučevanje z drugačnim pristopom. Stremim k temu, da vsak v sebi ponovno najde stik s svojim resničnim jazom. Na takšen način odkrijemo, kako dragoceno je naše življenje.

Kako poučujem?

Jogo poučujem na intuitiven način in jo tudi prilagodim potrebam skupine. Na jogijskih urah stremim k temu, da z vadečimi prakticiramo orodja, ki nam pomagajo tudi v vsakdanjem življenju in pri soočenju z različnimi izzivi. V redni praksi joge pridemo v stik s seboj preko dinamičnih sekvenc in pravilnim učenjem jogiskih položajev, tehnikami sproščanja, dihalnimi tehnikami, meditacijo ter različnimi energijskimi tehnikami. Oblikujem kreativne sekvence, da se ponovno povežemo z inteligenco svojega telesa. Joga je praksa, ki celostno vpliva na človeka. Z redno vadbo dosežemo pozitivne učinke na fizičnem, mentalnem, čustvenem in duhovnem nivoju.

IZVAJAM: Hatha joga, Somatska joga, Joga za moč in fleksibilnost, Dihalne in energijske tehnike, Meditacije

URNIK:

ČET: 07:00-08:00

 

Več informacij in prijave:

e-mail: maja.maselj@gmail.com

Tel: 040 496 386

W: www.majamaselj.com