Nina Jenštrleuniv.dipl. psihologinja, doula ~ porodna spremljevalka CD(DONA), vodja sk. priprav na porod, sproščanj in vizualizacij, učiteljica Shakti dance® ~ joge plesa

 

Sem mamica dveh hčera, univ. dipl. psihologinja, mednarodno potrjena doula~porodna spremljevalka CD(DONA), potrjena učiteljica Shakti dance ® ~ joge plesa, avtorica in vodja holističnega programa Priprave na čudovit porod (➺ http://rojstvoljubezni.si/cudovit_porod_online/).

Moje delo združuje vsa moja znanja in védenja in življenjske izkušnje. In tako ves čas raste.

Program Priprave na čudovit porod, ki je namenjen nosečnicam in predvsem parom, se izvaja in kali že dvanajst let. Od začetkov, ko sem med prvimi predstavila bolj oseben in bolj holističen odnos do nosečnosti in poroda.

“Program, ki spreminja življenja”, mi pravijo pari.

Verjamem, da je dobra priprava v času nosečnosti bistveni del poti k lepšemu rojstvu otroka. Ta postane globoka in ozaveščena izkušnja, ki mamo, očeta in otroka poveže ter močno vpliva na to, kako bodo živeli kot družina.

Zaradi nepredvidljiv razmer program zdaj poteka v online prosotru. In je še bogatejši z vsebino in našim stikom.
➺ http://rojstvoljubezni.si/cudovit_porod_online/

V svojem delu opažam, kako zelo ženske potrebujemo čas in mir zase.
Shakti dance ® ~ joga plesa je najlepša telesna in duhovna praksa za žensko današnjega časa. Da ne pozabi biti ženska in ženstvena v svojem telesu in čutenju. Da ohranja svoj center zavedanja pristne sebe. Da se počuti dobro in je napolnjena s svojo energijo.

Vodim tudi rituale v ženskem krogu: Blessingway ~ posvetitev v nosečnosti in Zapiranje kosti ~ obred za mamico po porodu.
Vodim tudi ženske kroge na različne tematike.
V Studiu Eviana imamo:
1. Shakti dance ® ~ joga plesa za ženske; redna tedenska praksa
2. Shakti dance ® ~ joga plesa za ženske ; mesečne delavnice
4. Ženske kroge; za vse ženske in tudi samo za nosečke

Toplo dobrodošle.

 

Več informacij in prijave na:

e-mail: nina@rojstvoljubezni.si

Tel: 031 464 580

W: http://www.rojstvoljubezni.si/index.html