Dogodki, Ples

Vabimo vas na 4 dnevni intenzivni tečaj salse od torka 22. do petka  25. avgusta.

 

Kubanskim ritmom salse se bomo prepuščali med 18:00 in 19:30 (začetni tečaj) in med 19:30 in 21. uro (nadaljevalni tečaj) in v prelepih prostorih Studia Eviana, na Šruhi 19 v Trzinu 🙂

Namen tečaja je, poleg učenja plesnih korakov in figur, tudi ozaveščanje telesa, povezovanje s plesnim partnerjem in odkrivanje lastnega plesnega izražanja.

Vse to nam omogoča svobodo in užitek v gibanju 🙂

 

Plesna delavnica je namenjena tako začetnikom, kakor nadaljevalcem. Primerna je kot osvežitev že naučenega znanja ali kot uvod v prihajajoče salsa tečaje septembra z novo sezono.

 

Prijava na: ana.jurenec@gmail.com ali na privatno sporočilo fb dogodka (Poletni intenzivni TEČAJ SALSE)

Cena: 40 EUR po osebi za vse 4 dni ali 15 EUR po osebi na dan

 

V četrtek se bomo, kdor bo želel, po tečaju udeležili tudi salsa večera v Ljubljani na Platoju (po delavnici se skupaj odpravimo tja) 🙂

 

Toplo vabljeni! AGUA! 😀

Več informacij o Studiu Eviana najdete na spletni strani studio-eviana.com ali na FB strani. 🙂

 

Ana Jurenec
S plesom se ukvarja že 19 let. Več let je tekmovala v latinskoameriških in standardnih plesih. Dokončala je plesno gimnazijo v Ljubljani in se šolala na plesni akademiji v Salzburgu. Na svoji plesni poti je prišla v stik z različnimi plesnimi zvrstmi: sodobni ples, balet, flamenco, swing, kontaktna improvizacija … V stik s salso je prišla preko latino treningov, predvsem za sprostitev, kasneje pa se je v salso in izvore kubanskih plesov zaljubila s potovanji na Kubo, kamor je odpotovala že 4x.
Sicer je diplomirana psihologinja. Zanima jo povezava med plesom in psihologijo. Izvaja tudi plesno gibalne delavnice in psihološko delo.

Miljan Nojić
S plesom se ukvarja že 20 let. Svojo plesno pot je začel kot tekmovalec v latinsko-ameriških in standardnih plesih, nato ga je po 14 letih plesna pot zanesla v moderne plesne zvrsti, hip-hop, jazz, showdance, v katerih je osovojil tudi več naslovov iz državnih, evropskih in svetovnih prvenstev. Skozi izkušnje je začel poglobljeno iskati povezave med različnimi zvrstmi, njihovim izvorom in razvojem, med drugim tudi s kubanskimi plesi, znanje le-teh je poglobil in obogatit z obiskom Kube.