Dogodki, Masaže, Terapije

Drage dame,

ste kdaj razmišljale o tem kaj vse lahko sporočimo z dotikom? Morda o tem kaj vse se dogaja na višjih nivojih, medtem ko doma otročka božate po hrbtu za lahko noč?

Ali o tem kaj se dogaja, ko si privoščite sproščujočo masažo? V vseh teh situacijah na svoj način komunicirate z energijo – in sicer preko dotika.

In ker smo prav ženske mojstrice dotika, je tokratni dogodek za ženske namenjen temu, da pobliže spoznamo kako z dotikom dostavljamo svetlobo. Hkrati pa se bliža čas decembrske radosti in je v tem času moč ženske energije še izrazitejša, zato je sreda, 25. novembra, pravi čas za to, da se ob prijetnem druženju – aktivni ustvarjalnici pozitivne tranformacije – ponovno zberemo soustvarjalke današnjega sveta.

Glavni namen dogodkov za ženske je:

– združevanje ženske moči,

– opolnomočenje žensk in ženske energije,

– dvig srčne inteligence/vzpostavljanje srčne koherence in

– pozitiven vpliv na našo srečo, srčnost in na okolico.

Tokratni dogodek bo potekal v štirih delih:

V prvem delu bomo spoznale kako komunicirati z energijo preko dotika – vzpostavile bomo energijski pretok, preko katerega bomo lahko dostavljale svetlobo. Dotaknile se bomo tehnik, ki nam omogočajo, da z dotikom preko nas teče kar najčistejša oblika energije.

V drugem delu bo sledila vodena masaža v parih (masaža dlani ter glave) za energizacijo celotnega vašega bitja in za vzpostavitev komunikacije z energijo preko dotika. Skupaj bomo kreirale energijski pretok za višji namen in za našo skupnost.

Ker ni vsak trenutek najbolj primeren za vzpostavitev komunikacije z energijo preko dotika, bomo v tretjem delu spregovorile o metodi, ki nam pomaga določiti najprimernejši čas za vzpostavitev takšne komunikacije.

Ker pa se bliža tudi čas novoletnih želja, bomo v četrtem delu z dotika prešle na zanimive ključke, ki nam bodo pomagali, da se bodo naše želje za leto 2016 tudi uresničile 🙂

V Studiu Eviana, Špruha 19, v Trzinu, se bomo družile od 17.30 do 19.00. Prihod udeleženk je med 17.15 in 17.30 uro.

Prispevek za dogodek je 18,00 € (plačilo na dogodku).

Iskreno vabljene vse tiste, ki ste začutile, da vas je vabilo nagovorilo.

Svojo udeležbo prosim sporočite najkasneje do torka 24. novembra zvečer, preko emaila na ines.komat@gmail.com  ali akolenc.info@gmail.com ter telefonskih številk

040 213 915 (Ines) ali 040 743 447 (Ana).

Veseliva se našega srečanja,

Ines in Ana