Novo leto je čas za nove izzive: TEČAJ SALSE

Novo leto je čas za nove izzive! 🙂

 »Ples je vrsta izražanja, umetnosti in zabave, je govorica telesa, ki se izraža skozi ritem glasbe in lahko predstavlja stil človekovega življenja, kajti z vsakim gibom se v človekovi duši ustvarja zadovoljstvo. Ples je del kulturne izobrazbe vsakega posameznika in je kultura posameznega naroda. Ples je pesem duše.«

Z naslednjim sklopom 8ih vaj salsa tečaja pričenjamo v:

četrtek, 11.1. od 18:00 do 19:30 ure (začetna sk.) in od 19:30-21:00 (nadaljevalna sk.)

Na tečaju bomo imeli priložnost spoznavanja glasbe v povezavi z gibanjem in kako nas glasba premika. Poleg raziskovanja plesnih figur, je poudarek delavnice na odkrivanju lastnega izražanja preko plesa, povezovanju s partnerjem in krepitvi občutka radosti in spontanosti pri plesu 🙂

Termini četrtkovih vaj: 11.1., 18.1., 25.1., 1.2., 8.2., 1.3., 8.3. in 15.3.

Tečaj bomo zaokrožili s KUBANSKIM SALSA PLESNIM VEČEROM v soboto, 17.3. ob 19ih v Studiu Eviana 🙂  Plesni večer je vključen v ceno tečaja.

Cenik:

  • Salsa tečaj (8 vaj, 12h): 90 EUR po osebi/15 EUR po osebi na vajo

Toplo vabljeni v čarobni svet plesa!

Ana Jurenec

S plesom se ukvarja že 19 let. Več let je tekmovala v latinskoameriških in standardnih plesih. Dokončala je plesno gimnazijo v Ljubljani in se šolala na plesni akademiji v Salzburgu. Na svoji plesni poti je prišla v stik z različnimi plesnimi zvrstmi: sodobni ples, balet, flamenco, swing, kontaktna improvizacija… V stik s salso je prišla preko latino treningov, predvsem za sprostitev, kasneje pa se je v salso in izvore kubanskih plesov zaljubila s potovanji na Kubo, kamor bo februarja odpotovala petič.

Sicer je diplomirana psihologinja. Zanima jo povezava med plesom in psihologijo. Izvaja tudi plesno-psihološke delavnice in psihološke seanse.

 

Miljan Nojić

S plesom se ukvarja že 20 let. Svojo plesno pot je začel kot tekmovalec v latinsko-ameriških in standardnih plesih, nato ga je po 14 letih plesna pot zanesla v moderne plesne zvrsti, hip-hop, jazz, showdance, v katerih je osovojil tudi več naslovov iz državnih, evropskih in svetovnih prvenstev. Skozi izkušnje je začel poglobljeno iskati povezave med različnimi zvrstmi, njihovim izvorom in razvojem, med drugim tudi s kubanskimi plesi, znanje le-teh je poglobil in obogatil z obiskom Kube.

Recent Posts

Leave a Comment