JESENSKO DOGAJANJE V STUDIU EVIANA

Čas jeseni je idealno obdobje, da se poglobimo vase, se vprašamo, kaj si želimo zase, kako se želimo počutiti in naredimo kaorake v to smer.

Čas jeseni je kakor priprava na zimski čas. Za razliko od razigranega in bolj na vzven usmerjenega poletja, nas jesen vabi da nežno pokukamo vase, smo v stiku s seboj, in z naravnimi cikli tako znotraj nas kot tudi zunaj nas, v naravi, odnosih in našem okolju.

Jesen nas nagovarja, da uvedemo nazaj zdrave rutine, ki so se morda skozi poletje namerno ali nenamerno zrahljale. Te rutine se lahko nanašajo na redno zdravo gibanje (kot npr. joga, pilates, trx, ples, Feldenkrais, različne vadbe itd.), na sezonsko in podporno prehrano, skrb zase in za svoje telo (z masažami, presoterapijo, bownovo terapijo, meditacijo itd.), na spalne rutine itd.

Ne čakajmo na novo leto ali na trenutke, ko nas telo opozori, da je potrebno nekaj spremeniti. Redno bodimo v stiku s seboj in svojim telesom, ga poslušajmo in negujmo. Le tako lahko ostajamo v harmoniji, zdravi, ustvarjalni in srečni 🙂

Studio Eviana vas lepo vabi, da v jesenskem času naredite kaj lepega zase, bodisi sami ali v družbi prijateljev in vaših najbližjih.

Podajte se tudi v naravo. Jesen je lepa, tako zunaj kot tudi znotraj nas =)

Recent Posts

Leave a Comment